Tjänster

Målning

Vi utför alla typer av måleri, både invändig som utvändig målning.

Invändig målning: Idag är det populärt att ha släta, fina väggar som “bara” är målade, som finnish. För att få bra ytor att måla på, krävs det ett gediget förarbete. För att nå bästa resultat bredspacklar vi väggarna. I vissa fall krävs även att man grundar väggarna med en typ av primer för att det inte ska bli  t ex blåsor på den befintliga tapeten.

Utvändig målning: Innan vi målar utvändigt har vi för vana att alltid tvätta ytorna som ska målas. Vi tvättar med borste och vanlig vattenslang för att nå bästa resultat. Tänk på att högtryckstvätt i vissa fall pressar in vatten där det inte ska vara. Vi tänker på säkerheten när vi arbetar, därför jobbar vi med fastmonterad ställning.

Hör av er för att få mer information eller en konsultation helt kostnadsfritt på plats där ni vill ha målat.

 

När ni som privatperson anlitar oss, omfattas ni automatiskt av en “Nöjd Kund Garanti” via vår branschorganisation. Klicka på länken på sidan för att läsa mer om den, eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Tapetsering

Före tapetsering gäller samma som före målning, ett gediget förarbete för bästa resultat. Idag är det mycket vanligt med tapetfondväggar. Detta är, som allt annat, självklart en smaksak.

Värt att tänka på när man tittar på eller köper tapeter är hur dom ska sättas upp. Lättast idag är att sätta upp en “Easy Up” tapet. För att sätta upp den limmar man på väggen och sedan hänger upp tapeterna, den sätts även oftast (om inte alltid) kant i kant.

Den “traditionella” tapeten limmar man på baksidan och låter sedan den ligga mellan 3-5 minuter beroende på tillverkarens instruktioner. Den ska ligga och svälla för att sedan sättas upp med, allt som oftast, en överlappning på några få millimeter.

 

 

När ni som privatperson anlitar oss omfattas ni automatiskt av en “Nöjd Kund Garanti” via vår branschorganisation. Klicka på länken på sidan för att läsa mer om den, eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Renovering

Vi utför även en del större renoveringar. Det som inte vi klarar av, löser våra duktiga samarbetspartners inom olika områden som t ex, El, VVS, plattsättning och snickeri.

Vi hjälper er mer än gärna som totalentreprenör.

 

 

När ni som privatperson anlitar oss för måleriarbete, omfattas ni automatiskt av en “Nöjd Kund Garanti” via vår branschorganisation. Klicka på länken på sidan för att läsa mer om den, eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Nyproduktion

Vi har utfört två stora projekt åt SKANSKA, Brottkärrshöjden och Ängslyckan Åby. Detta var projekt med ca 90 hushåll blandat med villor och radhus i olika former och storlekar.

Riktigt roliga att lösa och mycket bra bevis på att vi klarar av olika storlekar på projekt, allt från ett fönster som ska målas, till 100 st hus som ska målas in och utvändigt.

 

 

När ni som privatperson anlitar oss, omfattas ni automatiskt av en “Nöjd Kund Garanti” via vår branschorganisation. Klicka på länken på sidan för att läsa mer om den, eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Utvalda projekt

  • All
  • Fasadtvätt
  • Målning
  • Marktvätt
  • Renovering
  • Utomhusmålning
Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.