Tjänster

Målning

Vi utför alla typer av måleri, både invändig som utvändig målning.

Invändig målning: Idag är det populärt att ha släta, fina väggar som “bara” är målade, som finish. För att få bra ytor att måla på, krävs det ett gediget förarbete och ibland, för att nå bästa resultat, krävs det att vi bredspacklar väggarna. I vissa fall krävs även att man grundar väggarna med en typ av primer för att det inte ska bli  t ex blåsor på den befintliga tapeten.

Utvändig målning: Innan vi målar utvändigt har vi för vana att alltid tvätta ytorna som ska målas. Vi tvättar med borste och vanlig vattenslang för att nå bästa resultat. Tänk på att högtryckstvätt i vissa fall pressar in vatten där det inte ska vara. Vi tänker på säkerheten när vi arbetar, därför jobbar vi med fastmonterad ställning.

Hör av er för att få mer information eller en konsultation helt kostnadsfritt på plats där ni vill ha arbete utfört.

Tapetsering

Före tapetsering gäller samma som före målning, ett gediget förarbete för bästa resultat. Idag är det mycket vanligt med tapetfondväggar. Detta är, som allt annat, självklart en smaksak.

Värt att tänka på när man tittar på eller köper tapeter är hur dom ska sättas upp. Lättast idag är att sätta upp en “Easy Up” tapet. För att sätta upp den limmar man på väggen och sedan hänger upp tapeterna, den sätts även oftast (om inte alltid) kant i kant.

Den “traditionella” tapeten limmar man på baksidan och låter sedan den ligga mellan 3-5 minuter beroende på tillverkarens instruktioner. Den ska ligga och svälla för att sedan sättas upp med, allt som oftast, en överlappning på några få millimeter.

Renovering

Vi utför även en del större renoveringar. Det som inte vi klarar av, löser våra duktiga samarbetspartners inom olika områden som t ex, El, VVS, plattsättning och snickeri.

Vi hjälper er mer än gärna som totalentreprenör.

Nyproduktion

Vi har utfört ett flertal stora projekt åt bland annat SKANSKA, Tommy Byggare AB, PEAB och Derome. Dessa är olika typer av projekt blandat med lägenheter, villor och radhus i olika former och storlekar.

Riktigt roliga att lösa och mycket bra bevis på att vi klarar av olika storlekar på projekt, allt från ett fönster som ska målas, till 100 hus som ska målas in- och utvändigt.

Dansk sjösten

Mark- fasad och altantvätt

Vi har även en sidoverksamhet som innefattar tvätt av stenbelagda ytor, asfalt, betong, träaltaner och fasader. Vid hårt smutsade ytor kan vi även använda hetvatten vilket är en mycket miljövänlig typ av rengöring.

Kika in på våra före och efterbilder som ligger under Referenser

Utvalda projekt

 • All
 • Fasadtvätt
 • Målning
 • Marktvätt
 • Nybygge
 • Renovering
 • Tapetsering
 • Utomhusmålning
Offertförfrågan

  Namn

  Epost

  Telefonnummer

  Meddelande

  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.