OM OSS

Daniel

2007 var året då Daniel gick från lärling till utlärd målare genom att göra sitt gesällbrev.

2008 startade han sitt eget bolag, första jobbet gick som en dans och sedan dess har det rullat på med både toppar och dalar – allt man behöver för att utvecklas som en god företagsledare.

Daniel bygger gedigna kundrelationer och det visar sig även genom att många kunder återkommer med nya uppdrag. Om ni vill ha ett besök hos just er är det Daniel som kommer. Var inte rädda för att be om tips och råd – han är en mycket duktig målare och även kunnig inom snickeri.

 

Våren 2016 började Jenny lite smått att arbeta i företaget, för att, under våren 2017 ta steget och jobba tillsammans med Daniel på heltid. Jenny är administrativt ansvarig men ni kan även se henne hämta och köra ut material samt hälsa på målarna på deras arbetsplatser.

Har du någon fråga är det bara att höra av dig till Jenny så gör hon allt för att kunna hjälpa dig.

Jenny

Lär känna våra målare!

Jimmy

Jimmy har varit med länge i företaget. Han är en lugn och sansad tvåbarnspappa som är grym på att sätta tapeter. En duktig målare som kan sin sak.

Kim

Kim är den förste av våra lärlingar som börjar närma sig slutet på sin utbildning. En ung spjuver med glimten i ögat.

Rick

Rick är den brittiske gentlemannen som fann kärleken och flyttade till Sverige. Han är mannen som gör sitt allra bästa i alla situationer.

Thomas

Thomas är en tidigare arbetskollega till Daniel som valt att börja hos oss, vilket vi är mycket glada för. Han är en mycket erfaren målare som utför våra servicejobb med bravur.

Mattias

Mattias heter vårt senaste tillskott bland målarna. En hårt arbetande smålänning som är jätteduktig och ambitiös. Mattias är en av våra servicemålare som åker på både större och mindre jobb.

Alex

Alex är traditionell lärling hos oss. En kille med mycket humor och glädje som är stolt över varje avslutat arbetsmoment. Älskar att spela fotboll på ledig tid.

Vladimir

Vladimir är en trevlig och duktig målare som bott i Sverige några år och som verkligen utför sitt arbete med perfektion.

Sinisa

Sinisa är liksom sina kollegor Vladimir och Branko en målare som är perfektionist, trevlig och glad varje dag!

Branko

Branko är en lugn och sansad kille som tillsammans med Vladimir och Sinisa blir han den tredje musketören i en relativt nyanställd konstellation.

Jimmi

Jimmi är en trevlig och kunnig målare med öga för detaljer. Han har jobbat i många år inom måleriyrket och har skaffat sig mycket kunskaper på vägen. Fråga honom om ni undrar över något, Jimmi svarar er gärna!

Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.