OM OSS

Daniel

Daniel

2007 var året då Daniel gick från lärling till utlärd målare genom att göra sitt gesällbrev.

2008 startade han sitt eget bolag, första jobbet gick som en dans och sedan dess har det rullat på med både toppar och dalar – allt man behöver för att utvecklas som en god företagsledare.

Daniel bygger gedigna kundrelationer och det visar sig även genom att många kunder återkommer med nya uppdrag. Om ni vill ha ett besök hos just er är det Daniel som kommer. Var inte rädda för att be om tips och råd – han är en mycket duktig målare och även kunnig inom snickeri.

 

Våren 2016 började Jenny lite smått att arbeta i företaget, för att, under våren 2017 ta steget och jobba tillsammans med Daniel på heltid. Jenny är administrativt ansvarig men ni kan även se henne hämta och köra ut material samt hälsa på målarna på deras arbetsplatser.

Har du någon fråga är det bara att höra av dig till Jenny så gör hon allt för att kunna hjälpa dig.

Jenny

Jenny

Lär känna våra målare!

Jimmy

Jimmy har varit med länge i företaget. Han är en lugn och sansad tvåbarnspappa som är grym på att sätta tapeter. En duktig målare som kan sin sak.

Kim

Kim är en ung spjuver med glimten i ögat. Han har efter sin lärlingstid vuxit bra in i rollen som målare och löser många typer av jobb.

Stani

Stani har jobbat i många år med eget företag där han både snickrat, putsat, kaklat och målat, men har sedan ett år valt att arbeta hos oss på MölndalsMålar’n AB. Stani är gift med Hanna och har två barnbarn hemma i Polen som han hälsar på så ofta det går.

Christian

Christian är en återkommande målare hos oss. Vi är så glada att han vill jobba med oss och han är ett glatt tillskott i vårt lilla gäng. Hemma har Chrille en liten grabb som säkert gillar både fotboll och pappa.

Offertförfrågan

    Namn

    Epost

    Telefonnummer

    Meddelande

    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.