Daniel

2007 var året då Daniel gick från lärling till utlärd målare genom att göra sitt gesällbrev.

2008 startade han sitt eget bolag, första jobbet gick som en dans och sedan dess har det rullat på med både toppar och dalar – allt man behöver för att utvecklas som en god företagsledare.

Daniel bygger gedigna kundrelationer och det visar sig även genom att många kunder återkommer med nya uppdrag. Om ni vill ha ett besök hos just er är det Daniel som kommer. Var inte rädda för att be om tips och råd – han är en mycket duktig målare och även kunnig inom snickeri.

 

Våren 2016 började Jenny lite smått att arbeta i företaget, för att, under våren 2017 ta steget och jobba tillsammans med Daniel på heltid. Jenny är administrativt ansvarig men ni kan även se henne hämta och köra ut material samt hälsa på målarna på deras arbetsplatser.

Har du någon fråga är det bara att höra av dig till Jenny så gör hon allt för att kunna hjälpa dig.

Jenny

Håkan

 

 

Hälsa på Håkan, arbetsledare här på MölndalsMålar’n AB. Enligt egen utsago strävar han alltid efter ordning och reda, vilket krävs oavsett om man jobbar för stora eller små kunder.

En äkta Stockholmare som tog med sig frugan och flyttade efter dottern till framsidan, vilket vi är mycket glada över.

 

Med en bakgrund både som målare och egen företagare men även som elitfotbollstränare, så har Håkan alla kunskaper som krävs för att leda våra målare och möta kunder.

                           Lär känna våra målare!

Jimmy

Kim

Rick

Thomas

Raino

Jimmy har varit med länge i företaget. Han är en lugn och sansad tvåbarnspappa som är grym på att sätta tapeter. En duktig målare som kan sin sak.

Kim är den förste av våra lärlingar som börjar närma sig slutet på sin utbildning. En ung spjuver med glimten i ögat.

Rick är den brittiske gentlemannen som fann kärleken och flyttade till Sverige. Han är mannen som gör sitt allra bästa i alla situationer.

Thomas är en tidigare arbetskollega till Daniel som valt att börja hos oss, vilket vi är mycket glada för. Han är en mycket erfaren målare som utför våra servicejobb med bravur.

Raino är en trygg och erfaren målare som varit länge i branschen. Har du någon fråga? Ställ den till Raino och du får det bästa svaret!

Alex

Vladimir

Sinisa

Branko

Christian

Alex är traditionell lärling hos oss. En kille med mycket humor och glädje som är stolt över varje avslutat arbetsmoment. Älskar att spela fotboll på ledig tid.

Vladimir är en trevlig och duktig målare som bott i Sverige några år och som verkligen utför sitt arbete med perfektion.

Sinisa är liksom sina kollegor Vladimir och Branko en målare som är perfektionist, trevlig och glad varje dag!

Branko har inte bott i Sverige särskilt länge, men han kämpar på och försöker lära sig mer svenska för varje dag. Tillsammans med Vladimir och Sinisa blir han den tredje musketören i en relativt nyanställd konstellation.

Christian är senast anställd i vårt gäng. Han är en kille som efter ett litet sabbatsår från måleriet nu är tillbaka in action. Lugn, trevlig och enkel kille som kan sitt måleriarbete.

Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande