Daniel

 

2007 var året då Daniel gick från lärling till utlärd målare genom att göra sitt gesällbrev. Redan 2008 kände han att det var dags att gå från att vara anställd till att bli egen företagare. 2011 ombildades företaget till ett aktiebolag, och där är vi än idag. Första jobbet gick som en dans och sedan dess har det rullat på med både toppar och dalar, allt man behöver för att bli en god  företagsledare.

 

 

Daniel är bra på att bygga gedigna kundrelationer och det visar sig även genom att många kunder återkommer med nya uppdrag. Om ni vill ha ett besök hos just er är det Daniel som kommer. Var inte rädda för att be om tips och råd – han är en mycket duktig målare och även kunnig inom snickeri.

 

Våren 2016 började Jenny lite smått att arbeta i företaget, för att, under våren 2017 ta steget och jobba tillsammans med Daniel på heltid. Jenny är administrativt ansvarig men ni kan även se henne hämta och köra ut material samt hälsa på målarna på deras arbetsplatser.

Har du någon fråga är det bara att höra av dig till Jenny så gör hon allt för att kunna hjälpa dig.

Jenny

                           Lär känna våra målare!

Jimmy

Kim

Rick

Marcus

Jimmy har varit med länge i företaget. Han är en lugn och sansad tvåbarnspappa som är grym på att sätta tapeter. En duktig målare som kan sin sak.

Kim är den förste av våra två lärlingar som börjar närma sig slutet på sin utbildning. En ung spjuver med glimten i ögat.

Rick är den brittiske gentlemannen som fann kärleken och flyttade till Sverige. Han är mannen som gör sitt allra bästa i alla situationer.

Marcus är vårt senaste tillskott på firman, och OJ en sån kille! Bara en sån sak som att han är en riktig stockholmare, det hörs kan vi säga. Hejar tydligen på Bajen, vad det nu är för något??

Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande